Green Laning fra Stampenborg den 2. juni 2024 kl. 10.00

Vi mødes på Stampenborg, Skovbyvej 5, 6230 Rødekro hos Hanne og Lars kl. 10.

Der vil være en kop kaffe mm, mens vi gør klar til at tage af sted.

Bemærk denne tur bliver kørt, uanset om der er 2 eller 20 biler.

Vi sigter mod Haderslev Næs, kommer forbi Slivsø og Halk skydeterræn (hvis muligt), nogle små interessante byer, hvor Æ Kleinbahn tidligere kørte. Vi når nok ikke helt til Aarøsund, men tager turen ad små veje hen over den nordlige del af Haderslev Næs, hvor man via Hoptrup Kirke og Skovby kører tilbage til Stampenborg.

Turen forventes at tage 2 ½ time, hvor den ender på Stampenborg ved den tændte grill og den kolde rosé. Meld gerne til i god tid hos Marianne på marianneasmussen56@gmail.com (senest den 28.5.), eller ring til Lars på 20 28 76 49, hvor du kan få oplysninger om overnatningsmuligheder, rutevejledning m.m.

Dette indlæg blev udgivet i Kommende arrangementer. Bogmærk permalinket.